Inici

La 3ª Cursa Solidària de Reis serà organitzada per primera vegada per l´entitat sense ànim de lucre "CORRESOLIDARIS", que comptarà amb la col·laboració i suport de l´Ajuntament de Cornellà de Llobregat i de l´Associació l´Agrupa. 

Per a aquesta tercera edició, a part de la tradicional recollida de joguines per a nens en situació d´exclussió i les quals recollirà i distribuirà la Creu Roja, el 100% del benefici econòmic de les inscripcions anirà destinat a les entitats representades per Corresolidaris i que donen visibilitat i suport als afectats per malaltíes minoritàries.

Per tot l´esmentat, necessitem de la vostra col·laboració. La nostra prioritat és que cap nen quedi sense joguina i que poguem aconseguir la major recaudació econòmica posible per a continuar lluitant contra les malaltíes "rares".

La nostra cursa es troba inclosa dins del conjunt d´activitats que organitzem i amb les quals col·laborem els Corresolidaris al llarg de tot el calendari anual d´esveneniments esportius i culturals.  Si voleu saber-ne més de "qui som" i tot el que fem, podeu accedir al nostre web oficial: www.corresolidaris.org o bé seguir-nos a les diferents xarxes socials ( Facebook, Instagram i Twitter ).

Les malaltíes minoritàries no disposen encara d´un tractament curatiu sino més aviat sintomàtic. En la majoria de casos, degut a dèficit de subvencions i al desconeixement de les pròpies patologíes "rares", ni tant sols es poden investigar. És aquesta la raó per la qual els afectats necessiten d´iniciatives com aquesta cursa, que ajuden a buscar i, en la mesura que sigui posible, aconseguir recursos per a fer que aixó canvïi i es pugui invertir per a investigar.

Des de Corresolidaris volem, no nomès recaudar fons econòmic, sino continuar donant visibilitat a aquesta problemàtica i ser la veu dels afectats, dins el panorama esportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario